top of page

Op weg naar de de perfecte bruiloftreportage

 
Om tot de fotoreportage te komen die perfect bij jullie past is het belangrijk dat ik een goed gevoel krijg voor jullie persoonlijke voorkeuren en wensen. Naast een goede voorbereiding is het belangrijk dat jullie ook op jullie gemak voelen bij mij als fotograaf. Een persoonlijke aanpak is daarom van groot belang en onderstaand lees je hoe ik te werk ga.

_C4A3598.jpg

1. Een vrijblijvende kennismaking

Naast een goed gevoel over mijn foto's is het ook belangrijk dat jullie een goed gevoel over mij als fotograaf hebben. Ik ben immers een groot deel van de dag aanwezig op jullie belangrijke dag. In het kennismakingsgesprek bespreken wij gezamelijk jullie ideeën bij de bruiloft en kan ik waar nodig tips geven vanuit mijn ervaring als bruiloftfotograaf. Ook zal ik mijn werkwijze rustig toelichten. Op het moment dat jullie een kennismakingsgesprek hebben aangevraagd dan reserveer ik jullie datum tot een week na ons gesprek. Zo kunnen jullie in alle rust beslissen of je mij als fotograaf inhuurt, zonder je zorgen te maken dat je dag dadelijk niet meer beschikbaar is.

2. Een uitgebreid voorbereidingsgesprek

Jullie hebben uiteindelijk voor mij gekozen als bruidsfotograaf.
Dan we plannen een maand voor de bruiloft een uitgebreid voorbereidingsgesprek in. In dit gesprek lopen we in detail de dag door zodat we op de dag zelf voor geen verrassingen komen te staan. Daarnaast vraag ik aan jullie om een aantal foto's te selecteren die jullie aanspreken. Zo krijg ik een goed gevoel voor jullie fotografiesmaak. Tot slot gaan we ook de locaties doornemen en een slecht-weer scenario opstellen voor de fotoshoot.

1S4A9022.jpg
AC4A0071.jpg

3. De grote dag.

Het is zover, de grote dag is aangebroken! Ik start op de afgesproken tijd en plek met fotograferen en ga gelijk aan de slag. De dag is namelijk begonnen en dan is het tijd om het mooi vast te leggen! Op de dag zelf zal ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond houden. Ik meng me tussen de gasten en kom naar voren op de momenten waarop dit nodig is. Je zult vaak niet eens doorhebben dat ik er ben om foto's te maken. Mochten jullie op de dag zelf nog ideeën hebben voor foto's die we vooraf niet besproken hebben, dan is dat geen enkel probleem. We spelen gewoon in op jullie wensen en zorgen ervoor dat de dag onvergetelijk wordt.

4. De eindlevering van de bewerkte foto's

Na de trouwreportage zal ik direct de gemaakte foto's veilig opslaan, en zal dan direct starten met de nabewerking. Jullie ontvangen binnen 5 werkdagen al een eerste sneak preview van jullie foto's. Op deze wijze kunnen jullie eventueel op de huwelijksreis alvast nagenieten en ook aan familie en vrienden een leuke impressie van de dag doorsturen. Daarna ga ik door alle foto's heen en selecteer ik de beste foto's zonder dat er een moment van de dag gemist word.
Uiteindelijk houd ik een ruime selectie foto's over. 

114A0696-01.jpeg

© Project-View Allroundfotografie 2017. All Rights Reserved

Algemene voorwaarden   contact

bottom of page